Къде да отидем

Топ пет най-красиви плажа в света

Тюркоазени води и фин пясък: нашата селекция от плажове може да ви остави без дъх. Безлюден плаж, миди, ракообразни и много други. Ето мястото, за което сте мечтали да оставите духа си да броди. Специален момент със сигурност, още повече, че ако се окажете на един от най-красивите плажове в света.

1.Най-тайните: Лос Рокес, Венецуела

Ето едно чудо на природата, обещание за омагьосана почивка. Архипелагът Лос Рокес се простира на 160 км от крайбрежието на Венецуела. Около 300 острова с различна големина, дълги ивици от фин пясък и кристално чисти води: автентична и небесна обстановка. Любителите на птиците ще изпитат голяма наслада от спектакъла, осигурен от този добре запазен природен резерват.


2. Най-спокойните: Palombaggia,Франция

В сянката на боров чадър е толкова сладко да се отпуснете на плаж с изцяло средиземноморски чар. Palombaggia е скрит в югоизточната част на острова на красотата и представлява фин пясъчен плаж, граничещ с тюркоазените води на Средиземноморието. Розовите скали придават нотка на магия на тази ненадмината корсиканска обстановка.


3.Най-цветните: Pink Beach, Индонезия

Все още розово, този път в Индонезия. Pink Beach е един от единствените розови пясъчни плажове в света. Уникално усещане, подсилено от чисто море, чисто синьо небе и буйни зелени хълмове. Тези нестандартни пейзажи са фона на индонезийския остров Комодо, който също е дом на завладяваща фауна… Пъстро пътешествие по хоризонта.


4. Най-много добрижаващи се до рая: Anse Source d’Argent, Сейшели

Фин бял пясък като прах, сребристи скали, сякаш изваяни от човешки ръце, Anse Source d’Argent е може би най-известният плаж в света. Топлите му, кристално чисти води и буйната растителност го правят съкровищница, която чака да бъде открита на остров Ла Диг. Връхната точка на ден в Anse Source d’Argent: розовите оттенъци, които се появяват малко по малко, когато слънцето залязва на хоризонта.


5.Най-добре запазените: Факарава, Франция

Факарава е малък атол, извиващ се по средата на Тихия океан. Ивица бял пясък, изброена като „биосферен резерват“ от ЮНЕСКО, открита на 450 км североизточно от Таити. Въпреки че бялото доминира в цветовата палитра на сушата, има безкрайно различие в синьото на водите на лагуната Факарава … Уникално и изненадващо морско дъно, което чака да бъде открито!

Comment here