Как да сме спокойни по време на път

5-те най-добри навигации за RV

Когато мечтаем да се събудим под синьо небе и чист въздух, често забравяме за часовете, прекаранинапразно  на хартиена карта или безполезен телефон GPS, опитвайки се да намерим къмпинг за нощта.И все пак да не се притеснявате, подбрахме заедно най-добрите RV GPS системи, за да разрешим всичките ви проблеми с пътуването. Когато избирате любимия си модел от разнообразната селекция, представена ви днес – независимо дали е TomTom, Rand McNally или Magellan – обещаваме, че ще стане ваш любим партньор за пътуване за нула време. Ако копнеете да сте в пълен контрол над пътуванията си, прочетете, за да намерите перфектната система за GPS RV за вас.

 

 1. Garmin портативен RV GPS

На първо място е преносимият GPS навигатор на Garmin. Зашеметяващите функции, които предлага това устройство, са повече от заслужаващи. Персонализираното маршрутизиране на RV е идеално за междуселищни RVers, тъй като теглото, височината и дължината на вашия дом се вземат предвид при предварително организиране на маршрута за вашето пътуване. Няма нужда да изпадате в паника, че вашият RV вече няма да се побира под мостове!

 

С това прекрасно устройство на една ръка разстояние изглежда почти невъзможно да се загубите благодарение на достъпния 7-инчов дисплей и извънредно високите високоговорители, които да ви насочат към баламовете на вашето шумно семейство. В покупката ви е включена безплатна карта за цял живот и актуализации на трафика на живо. GPS навигаторът на Garmin  ще свърши цялата тежка работа, като ви позволява да седнете, да се отпуснете и да се съсредоточите само върху пътя напред.

 

Основни функции:

 • 7 ″ сензорен екран с висока разделителна способност е цветен с бяла подсветка
 • Гласово активираният GPS улеснява по-безопасното шофиране
 • Предоставя метеорологични и пътни предупреждения, които рискуват да ви застрашат
 • Включени са безплатни актуализации за целия живот и трафика

 1. TomTom VIA Bluetooth RV GPS

5-инчовият Bluetooth GPS навигатор на TomTom винаги ще бъде една крачка пред нас хората. От момента, в който човек се довери на това устройство, той  става пътник при всяко следващо пътуване. Просто натиснете бутона на микрофона, говорете с TomTom и той ще ви отведе до мястото, където трябва да отидете (без допълнителен стрес!). Любимата ни функция е разделянето на екрана, което ясно предупреждава водача, когато е време да излезе от магистралата.

 

Нещо повече, TomTom поставя безопасността на вашето семейство в основата на дизайна му, като показва ограничението на скоростта на екрана по всяко време. Това умно устройство дори знае пробега, който трябва да стигнете до вашата дестинация! Ако вашият RV се оповреди, тази функция на RV GPS за помощ на пътя ще сигнализира незабавно на екипажа за повреда – няма да ходите през дъжда, за да стигнете до крайпътния телефон оттук нататък! И ще получите актуализации за секунда за всичко – от времето до блокираните пътища.

 

Основни функции:

 • Способен да следва разговорни команди благодарение на разпознаването на гласа
 • Ръчното разговори ви позволява да останете свързани, докато сте в безопасност на пътя
 • Функцията „Пътна помощ“ призовава за помощ винаги, когато имате нужда от нея
 • Голям 5 ″ сензорен екран се вижда лесно за получаване на информация
 • Включва актуализации за разделящи секунди, като блокирани пътища и нови ограничения на скоростта

 1. Rand McNally RV GPS

Борите се със зрението си и с това, да четете карти, когато се опитвате да навигирате в RV? Гигантският 7-инчов сензорен екран на Ранд Макнали дори позволява на шофьори без ясно зрение да се наслаждават на предимствата на GPS сензорен екран. Вашата визия ще бъде допълнително подкрепена от неразрушимия магнитен монтаж, който обещава да остане непокътнат дори и по неравни планински пътища.

Продуктът на Rand McNally е особено идеален за шофьори на камиони, благодарение на IntelliRoute TND 740, предлагащ превъзходни персонализирани указания за движение на по-големи превозни средства, когато шофирате по трудна пресечка или ветровит маршрут. Като цяло, Rand McNally предоставя на обща сума с 35% повече информация за маршрута на камиона, отколкото всяка друга GPS марка. Дори най-опитните шофьори на камиони дават на този впечатляващ RV GPS пет звезди, така че сме сигурни, че и вие ще го харесате.

 

Основни функции:

 • Актуализации на живо и съвети за ограничаване на скоростта, прочетени през GPS системата
 • Безплатни актуализации на Lifetime Map и конкретни съвети за маршрутизиране
 • Магнитният монтаж ще остане прикрепен дори при шофиране по груби пътища
 • Сензорният екран е точен
 • Включва електронни регистрационни файлове на драйвери

 1. Garmin Advanced Navigation for RVs

 

RV 770 на LMT-S на Garmin няма закачливо име на продукта, но със сигурност е направило уважавано име за себе си и за RV общността. Този преносим речник включва информация за всички паркове и услуги, за които някога ще трябва да знаете. И ако някога се нуждаете от достъп до безплатната услуга за цяла карта, тогава вградената Wifi на навигатора ще ви помогне.

Никога няма да се притеснявате да се сблъскате с лошо време на пътя, тъй като моделът на Garmin не оставя нищо на случайността. Просто използвайте приложението за връзка за смартфони, за да надникнете за всеки трафик или време, които биха могли да забавят пътуването ви. А за шофьорите на пътници там, точките на пристигане, предадени на устройството, са маркирани за вас. Закупете този модел и ще имате на разположение портативен екскурзовод на път за години напред.

 

Основни функции:

 • Отвореният 6.95 ″ дисплей е достатъчно голям, за да се вгледате просто, когато се движите по пътя напред
 • Настройките могат да бъдат надградени, за да получавате сигнали относно предстоящи интересни места
 • Вградената WIFI функция позволява най-съвременни актуализации, когато сте на път
 • Функциите на Bluetooth включват безплатни разговори и разпознаване на глас, за да активирате навигацията Функциите LiveTrack позволяват на водача да споделя местоположението си, така че приятелите да могат да знаят, когато се приближават

 1. Magellan RoadMate RV GPS

Въпреки че рецензърите критикуват невъзможността да се създаде RoadMate на Magellan, когато накрая е инсталиран, това е RV GPS, който е трудно да се преодолее. Седем инчовият екран е идеален размер за повечето шофьори; независимо от размера на техните превозни средства. И този модел със сигурност ще ви държи в течение: RoadMate на Magellan не е този, който да се отклонява от предупредителните шофьори за нарушаване на ограничението на скоростта! И в никакъв случай не бива да ускорявате, тъй като 7-инчовият екран винаги ще показва ограничението на скоростта и дори ще ви предупреждава за предстоящи промени.

Както се подразбира в името, Magellan’s RoadMate ще бъде ваш приятел чрез дебел и тънък – дори ще позволи връзка с мобилния ви телефон и да работи невероятно като комплект за свободни ръце. Препоръчваме да отделите известно време, преди да тръгнете на път, за да преминете през масива от предлагани функции, тъй като голямото количество от тях може да бъде огромно. Като цяло, това е прогресивна актуализация от предишни модели и една, която силно подкрепяме.

 

Основни функции:

 • Определя най-евтините цени на дизела и бензина при шофиране
 • Динамичните метеорологични карти предупреждават водача за предстоящи бури
 • Препоръки въз основа на рецензии на живо, когато водачът се нуждае от пит стоп
 • Безплатни сигнали за трафик до живот
 • Асистентът за магистрално платно е лесен за работа на голям 7-инчов сензорен екран с HD стъкло

Comment here